Wat is Crowd Funding?

Anti Christ Crowd Funding

Dat is een manier van financieren van een project of een investering met als kenmerk dat het niet onder de bancaire toezicht regels valt omdat je iets koopt met een vooruitbetaling. Daarom is het ook geen gift, een donatie of een lening die moet worden afgelost.

In het project Anti-Christ doe je mee met bijvoorbeeld Euro 20 voor de koop en bezorging van ca. 200 3-luik flyers en voor Euro 25 voor de koop van het nieuwe boek 'Eindstrijd rond het 11e gebod'. Andere bedragen kunnen vanzelfsprekend ook maar kenmerkend is dat het geen gift of een donatie is maar de koopsom van iets bij vooruitbetaling. Andere boeken vallen daar ook onder zoals het boek van de lezing van Ds. van Reenen De Vijand Rukt Vast Aan of Waar Is God In De Corona Crisis van ds Rienier Sonneveld en niet te vergeten het boek van John Lennox over God in de visie van Stephen Hawking.

Voor een financiële ondersteuning van onze projecten hebben we een aparte bankrekening geopend bij de RABO onder NL47RABO0368497844 op Boekestein. Vorige week kwam de eerste Euro 400 voor 2 boeken en 3.000 flyers al binnen. Tot nu toe gedoneerd (5.8.2021): 950 euro.

Voor Euro 0,10 breng je deze boodschap: GA TERUG NAAR EEN (JOUW) KERK bij de mensen binnen met een eerste oplage van 50.500. Ook wordt de lifestream van de lezing op You Tube onder de naam Riscman bekend gemaakt.


**** AntiChrist ****